"Miközben megpróbálunk mindent megtanítani gyermekeinknek az életről, gyermekeink megtanítják nekünk, hogy miről is szól az élet." (Angela Schwindt)
Daisypath Happy Birthday tickers

2011. december 7., szerda

Auchan-os Mikulás

Hétvégén az Auchanban találkoztunk a Mikulással. Nagy örömmel mentünk oda hozzá. Szépen megvártuk amíg a gyerekeknek kiosztotta azt a bűvös csokoládét, amit ugye a jó gyerekek kapnak. Végre odalépett Barnushoz. Az addig tökös Barnus elkezdett remegni és bedugta a fejét a kabátomba. A Mikulás egy szót sem szólt, (szerintem ő még jobban zavarban volt mint Barnus) csak fogta magát és odébbállt. Barnus nem kapott a bűvös csokoládéból. Gondolom azért mert nem mondott verset, mint a többiek. 
Naná,hogy nem mondott,
mivel 2 éves! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 
Természetesen nem bírtam magammal és megjegyeztem, hogy ez aztán a szép dolog kedves mikulás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mire a fotós kis lányka zavartan annyit mondott: " Most kaptunk egy nagy ellenőrzést."
Hogy a gyerek mit gondol amikor látja, hogy mindenki kap csak ő nem, az a mikulás bácsit (srácot) nem érdekelte. 
:( 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Lilypie Second Birthday tickers