"Miközben megpróbálunk mindent megtanítani gyermekeinknek az életről, gyermekeink megtanítják nekünk, hogy miről is szól az élet." (Angela Schwindt)
Daisypath Happy Birthday tickers

2010. március 16., kedd

Hőscincér

Ultrahang:
Azt hiszem az ultrahangos nénik még életükben nem hallottak ilyen ordítást amilyet ma Barnabás produkált. Egészen addig jól érezte magát amíg be nem fogatták a pici kis testét két kis lap közé. Addig csak nevetgélt, hangoskodott, udvarolt a mellette fekvő kislánynak. Természetesen a vizsgálat egyáltalán nem fájt. De azért szegénykém gyomorból kiabált.
A kis csípőjével minden rendben, teljesen normális mindkét oldal. De azért a doktor bácsi visszarendelt minket 2 hét múlva az ortopéd szakrendelésre.  Hiszen neki is meg kell élnie valamiből. Max. ott is ordítunk egyet.


Tracy Hogg: A suttogó titkai
"Amikor egy külföldről érkezett vendéghez hasonlítom az újszülöttet, arra próbálom rávenni a szülőket, hogy képzeljék magukat a helyébe. Képzeljék el, hogy egy ismeretlen, de csodálatos világba csöppentek. Gyönyörű a vidék, az ott lakók kedvesek és barátságosak- ezt tükrözi a szemük, mosolygó arcuk. Csakhogy nehéz szót érteni velük. A szülők belépnek egy étterembe és megkérdezik: Hol találom a mosdót?, erre leültetik őket egy asztalhoz és egy tányér spagettit tesznek eléjük.Vagy éppen az ellenkezője történik- ennének valami finomat, de a pincér a vécéhez vezeti őket. Így érez az újszülött amikor világra jön. Akármilyen szép a szobája, bármennyire kedvesek és jó szándékúak a szülei, folyamatosan ismeretlen ingerek érik, amelyeket nem ért."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Lilypie Second Birthday tickers